saat

24 Haziran 2015 Çarşamba

iPhone 6 Patladı! Sahibi Son Anda Kurtuldu!

iPhone öldürür yada sakat bırakır şansın varsa yaralanmadan kurtulursun...



iPhone 6 Patladı! Sahibi Son Anda Kurtuldu!:

Hindistan'da bir kullanıcının yaklaşık bir hafta önce satın aldığı iPhone 6 patladı! Durumu önceden fark eden kullanıcı ölümden son anda kurtuldu! İşte detaylar



Patlayan iPhone haberlerine bir yenisi daha eklendi. Hindistan'da yaşayan bir teknoloji tutkunu geçtiğimiz Perşembe uzun süredir hayalini kurduğuiPhone 6'yı satın aldı.

943 Dolara Satın Aldı!

Kishan Yadav isimli kullanıcı uzun süredir iPhone 6 almayı istiyordu. Geçtiğimiz Perşembe günü 943 dolar ödeyerek 64 GB'lık bir iPhone 6 aldı.Yadav, aracında giderken bir yandan da telefonunda arkadaşlarıyla görüşüyordu. İşte ne olduysa o anda oldu.


Yadav elindeki telefonun aşırı derecede ısındığını fark etti ve yeni aldığıiPhone 6'yı arabasının camından dışarı fırlattı. Yadav'ın ifadesine göre telefon daha yere çarpmadan havadayken şiddetli bir şekilde patladı.
Yadav olaydan şans eseri yara almadan kurtulurken, olay yerine hemenpolis çağırdı. Polise durumu anlatan Yadav, hemen tutanak tutturdu.
Olayla ilgili olarak konuşan hintli teknoloji tutkunu parçalara ayrılan iPhone 6'yı servise götürerek bir yenisini talep edeceğini belirtti.


alıntı:

http://shiftdelete.net/iphone-6-patladi-sahibi-son-anda-kurtuldu-61702

Hiç yorum yok: